Autó felirat

Autó felirat

Autó matrica felirat

Autó feliratot szeretne? Mi elkészítjük akkor is, ha egyedi logózásról, egyedi autó matricáról van szó. Egy darabot is legyártunk, de ha nagyobb flottáról van szó, azt is emberi időben eltudjuk készíteni. Tehát nem kell heteket várni amíg elkészül az autó felirat. Az autó matrica feliratokat uv áló fóliából készítjük és kültéren is évekig megállják a helyüket.

Autó feliratozás

Az autófeliratozásnak egyik nagy előnye, hogy az ólcsobb reklámokhoz tartozik és elég csak egyszer megfizetni. Ezután az autóra felragasztva céges matricáját mindenhol látni fogják, amerre az autójával megy. Ráadásul az arculat kihagyhatatlan eleme, már csak azért is mert ez nem egy akkora beruházás mint egy weboldal elkészítése.

Autó feliratozás árak

Az autófelirazosának ára mindig változó. Függ a mérettől, a matrica/fólia bonyolultságától és a rendelt mennyiségtől. Egy kisebb, kevésbé bonyolultabb matrica rendelésnél ahol magas a darabszám, ott igen barátságos árazásra lehet számítani. Viszont egy olyan autó feliratnál amelynél a grafika nagyon részletes és a darabszám is kevés ott magasabbak lesznek az árak. Az autó feliratozás ára 50 Ft/Db-tól is elérhető, bár ez egy nagyon egyszerű és 1000-es nagyságrendű rendelésnél lehetséges.

Autó felirat ragasztó

Az matrica felragasztása az autó felirat ragasztó hátoldalának köszönhetően meglepően egyszerű. Csak lehúzzuk a hordozót a matrica applikáló fóliáról és az applikáló fóliára felragadt matricát csak rá ragasszuk együtt a kívánt helyre. Ezután átsimítjuk a matricát, majd lehúzzuk az applikáló fóliát. Ezután már csak a matrica marad az autón és készen is vagyunk vele. Szerencsére az autó felirat ragasztója speciális, így lehetővé teszi, hogy rossz felhelyezés esetén vissza szedhessük.

Ha segítségre van szüksége, bátran hívjon telefonon és segítünk. Amennyiben eltudja hozni hozzánk az autót és itt tudja hagyni akkor vállaljuk a matricák felhelyezését is.

 

Árajánlatot kérek autó feliratozásra

FONTOS: Freemail-es fiók nem mindig kezeli a bejövő üzeneteket. Ezért javasoljuk a Gmal-es email címek megadását.

Érdemes megnézni a Spam és Promóciós mappákat is az emailek között.