Betű falmatrica

Mind a(z) 9 találat megjelenítve


Miért a mi betű falmatricáink?

A betű falmatrica kínálatunkban több fajta betűtípusból, méretből és több színből is válogathatsz. Kültéri élettartamuk 5+ év! Anyaguk jó minőségű matrica, mely könnyen felragasztható (erről lejjebb olvashatsz) és ami még fontosabb, hogy egyszerűen vissza szedhető. Mielőtt felragasztod por mentesnek, zsírtalannak és száraznak kell lennie a felületnek.

Fontos számunkra a jó betű falmatrica készítés!

Ezért a minőségből nem adunk le az alapanyag választáskor. Nálunk prémium minőségű öntapadós beltéri fóliából készülnek a betű falmatricáink! Kíváló öntapadós képességeiknek köszönhetően a mi betű falmatricáink felragaszthatóak akár bútorra, falra, üvegre, csempére és még sok más helyre is!

Egyedi betű falmatrica készítését is vállaljuk!

Kattints a linkre és írd meg nekünk milyen betű falmatricát képzeltél el magadnak. Egyedi autó felirat és matrica készítése Vagy írd meg nekünk: jomatricaugyfel@gmail.com

Betű falmatrica felragasztása

Első feladat sort itt felsoroljuk. Részletesebben bármelyik betű falmatrica termékünknél olvashatsz.
  1. A felületet por és zsírtalanítjuk a kívánt résznél.
  2. A felületet szárazra töröljük
  3. A matrica átlátszó részét a minta vonalán jól simítsuk össze.
  4. Húzzuk le az átlátszó applikáló papírt a fehér kemény hordozóról. (Ha a 3.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica az átlátszó applikálón marad)
  5. Ezután ragasszuk a kívánt helyre az betű falmatricát az átlátszó applikáló fóliával együtt
  6. Ezután simítsuk jól rá a beltéri felületre a betű matricát.
  7. Utolsó lépésként pedig húzzuk le az átlátszó applikáló fóliát a felületről. (Ha a 6.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica a felületen marad, ha azt tapasztaljuk, hogy elsőre nem sikerült jól felsimítanunk akkor sincs semmi gond, tegyük vissza és simítsuk át erősebben, illetve átlósan próbáljuk meg lehúzni az applikáló fóliát)