Kültéri betű matrica

Mind a(z) 10 találat megjelenítve


Miért a mi kültéri betű matricáink?

A kültéri betű matrica kínálatunkban több fajta betűtípusból, méretből és több színből is válogathatsz. Kültéri élettartamuk 5+ év! Anyaguk jó minőségű matrica, mely könnyen felragasztható (erről lejjebb olvashatsz) és ami még fontosabb, hogy egyszerűen vissza szedhető. Mielőtt felragasztod por mentesnek, zsírtalannak és száraznak kell lennie a kültéri felületnek.

Fontos számunkra a jó kültéri betű matrica készítés!

Ezért a minőségből nem adunk le az alapanyag választáskor. Nálunk prémium minőségű öntapadós kültéri fóliából készülnek a betű matricáink kültérre! Kíváló öntapadós képességeiknek köszönhetően a mi kültéri betű matricáink felragaszthatóak akár bútorra, falra, üvegre, csempére és még sok más helyre is!

Egyedi kültéri betű matrica készítését is vállaljuk!

Kattints a linkre és írd meg nekünk milyen kültéri betű matricát képzeltél el magadnak. Egyedi autó felirat és matrica készítése Vagy írd meg nekünk: jomatricaugyfel@gmail.com

Kültéri betű matrica felragasztása

Első feladat sort itt felsoroljuk. Részletesebben bármelyik kültéri betű matrica termékünknél olvashatsz.
  1. A felületet por és zsírtalanítjuk a kívánt résznél.
  2. A felületet szárazra töröljük
  3. A matrica átlátszó részét a minta vonalán jól simítsuk össze.
  4. Húzzuk le az átlátszó applikáló papírt a fehér kemény hordozóról. (Ha a 3.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica az átlátszó applikálón marad)
  5. Ezután ragasszuk a kívánt helyre az kültéri betű matricát az átlátszó applikáló fóliával együtt
  6. Ezután simítsuk jól rá a kültéri felületre a betű matricát.
  7. Utolsó lépésként pedig húzzuk le az átlátszó applikáló fóliát a felületről. (Ha a 6.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica a kültéri felületen marad, ha azt tapasztaljuk, hogy elsőre nem sikerült jól felsimítanunk akkor sincs semmi gond, tegyük vissza és simítsuk át erősebben, illetve átlósan próbáljuk meg lehúzni az applikáló fóliát)