Betű matrica biciklire

Mind a(z) 3 találat megjelenítve


Miért a mi betű matricáink biciklire?

A betű matrica biciklire kínálatunkban több fajta betűtípusból, méretből és több színből is válogathatsz. Kültéri élettartamuk 5+ év! Anyaguk jó minőségű matrica, mely könnyen felragasztható (erről lejjebb olvashatsz) és ami még fontosabb, hogy egyszerűen vissza szedhető. Mielőtt felragasztod por mentesnek, zsírtalannak és száraznak kell lennie az biciklinek.

Fontos számunkra a jó betű matrica biciklire készítés!

Ezért a minőségből nem adunk le az alapanyag választáskor. Nálunk prémium minőségű öntapadós kültéri fóliából készülnek a betű matricáink biciklire! Kíváló öntapadós képességeiknek köszönhetően a mi bicikli matricáink felragaszthatóak akár bútorra, falra, üvegre, csempére és még sok más helyre is!

Egyedi betű matrica készítését is vállaljuk biciklire!

Kattints a linkre és írd meg nekünk milyen betű matricát képzeltél el magadnak biciklire. Egyedi autó felirat és matrica készítése Vagy írd meg nekünk: jomatricaugyfel@gmail.com

Betű matrica biciklire felragasztása

Első feladat sort itt felsoroljuk. Részletesebben bármelyik betű matrica biciklire termékünknél olvashatsz.
  1. Az biciklit por és zsírtalanítjuk a kívánt résznél.
  2. Az biciklit szárazra töröljük
  3. A matrica átlátszó részét a minta vonalán jól simítsuk össze.
  4. Húzzuk le az átlátszó applikáló papírt a fehér kemény hordozóról. (Ha a 3.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica az átlátszó applikálón marad)
  5. Ezután ragasszuk a kívánt helyre az bicikli matricát az átlátszó applikáló fóliával együtt
  6. Ezután simítsuk jól rá az biciklire az betű matricát.
  7. Utolsó lépésként pedig húzzuk le az átlátszó applikáló fóliát a bicikliről. (Ha a 6.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica az biciklin marad, ha azt tapasztaljuk, hogy elsőre nem sikerült jól felsimítanunk akkor sincs semmi gond, tegyük vissza és simítsuk át erősebben, illetve átlósan próbáljuk meg lehúzni az applikáló fóliát)