Madár matrica ablakra

Mind a(z) 21 találat megjelenítve


Miért a mi madár ablakmatricáink?

A madaras ablakmatrica  kínálatunkban több fajta mintából és több színből is válogathatsz. Kültéri élettartamuk 5+ év de ha belülre ragasztod akkor ennél több is lehet! Anyaguk jó minőségű fólia, mely könnyen felragasztható (erről lejjebb olvashatsz) és ami még fontosabb, hogy egyszerűen vissza szedhető. Mielőtt felragasztod az üveget, por mentesre, zsírmentesre és szárazra kell törölni.

Fontos számunkra a madaras ablakmatrica készítés!

Ezért a minőségből nem adunk le az alapanyag választáskor. Nálunk prémium minőségű öntapadós kültéri fóliából készülnek az ablakmatricák! Kíváló öntapadós képességeiknek köszönhetően a mi ablakmatricáink felragaszthatóak akár butorra, fémre, falra, üvegre, csempére és még sok más helyre is!

Egyedi madaras ablakmatrica készítését is vállaljuk!

Kattints a linkre és írd meg nekünk milyen matricát képzeltél el magadnak az ablakodra, kirakatodra. Egyedi autó felirat és matrica készítése Vagy írd meg nekünk: jomatricaugyfel@gmail.com

A madaras ablakmatrica felragasztása

Első feladat sort itt felsoroljuk. Részletesebben bármelyik ablakmatrica termékünknél olvashatsz.
  1. Az üveget por és zsírtalanítjuk a kívánt résznél
  2. Az üveget szárazra töröljük
  3. A matrica átlátszó részét a minta vonalán jól simítsuk össze.
  4. Húzzuk le az átlátszó applikáló papírt a fehér kemény hordozóról. (Ha a 3.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica az átlátszó applikálón marad)
  5. Ezután ragasszuk a kívánt helyre a madaras ablakmatricát az átlátszó applikáló fóliával együtt
  6. Ezután simítsuk jól rá az üvegre az ablakmatricát.
  7. Utolsó lépésként pedig húzzuk le az átlátszó applikáló fóliát az üvegről. (Ha a 6.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica az üvegen marad, ha azt tapasztaljuk, hogy elsőre nem sikerült jól felsimítanunk akkor sincs semmi gond, tegyük vissza és simítsuk át erősebben, illetve átlósan próbáljuk meg lehúzni az applikáló fóliát).