Betű matrica autóra

Mind a(z) 5 találat megjelenítve


Miért a mi betű matricáink autóra?

A betű matrica autóra kínálatunkban több fajta betűtípusból, méretből és több színből is válogathatsz. Kültéri élettartamuk 5+ év! Anyaguk jó minőségű matrica, mely könnyen felragasztható (erről lejjebb olvashatsz) és ami még fontosabb, hogy egyszerűen vissza szedhető. Mielőtt felragasztod por mentesnek, zsírtalannak és száraznak kell lennie az autónak.

Fontos számunkra a jó betű matrica autóra készítés!

Ezért a minőségből nem adunk le az alapanyag választáskor. Nálunk prémium minőségű öntapadós kültéri fóliából készülnek a betű matricáink autóra! Kíváló öntapadós képességeiknek köszönhetően a mi autó matricáink felragaszthatóak akár bútorra, falra, üvegre, csempére és még sok más helyre is!

Egyedi betű matrica készítését is vállaljuk autóra!

Kattints a linkre és írd meg nekünk milyen betű matricát képzeltél el magadnak autóra. Egyedi autó felirat és matrica készítése Vagy írd meg nekünk: jomatricaugyfel@gmail.com

Betű matrica autóra felragasztása

Első feladat sort itt felsoroljuk. Részletesebben bármelyik betű matrica autóra termékünknél olvashatsz.
  1. Az autót por és zsírtalanítjuk a kívánt résznél
  2. Az autót szárazra töröljük
  3. A matrica átlátszó részét a minta vonalán jól simítsuk össze.
  4. Húzzuk le az átlátszó applikáló papírt a fehér kemény hordozóról. (Ha a 3.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica az átlátszó applikálón marad)
  5. Ezután ragasszuk a kívánt helyre az autó matricát az átlátszó applikáló fóliával együtt
  6. Ezután simítsuk jól rá az autóra az autó matricát.
  7. Utolsó lépésként pedig húzzuk le az átlátszó applikáló fóliát a kocsiról. (Ha a 6.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica az autón marad, ha azt tapasztaljuk, hogy elsőre nem sikerült jól felsimítanunk akkor sincs semmi gond, tegyük vissza és simítsuk át erősebben, illetve átlósan próbáljuk meg lehúzni az applikáló fóliát)