Betű matrica

Mind a(z) 23 találat megjelenítve


Miért a mi betű matricáink?

Betű matrica kínálatunkban több fajta méretből, betűtípusból és több színből is válogathatsz. Kültéri élettartamuk 5+ év! Anyaguk jó minőségű matrica, mely könnyen felragasztható (erről lejjebb olvashatsz) és ami még fontosabb, hogy egyszerűen vissza szedhető. Mielőtt felragasztod por mentesnek, zsírtalannak és száraznak kell lennie az felületnek.

Fontos számunkra a jó betű matrica készítés!

Ezért a minőségből nem adunk le az alapanyag választáskor. Nálunk prémium minőségű öntapadós kültéri fóliából készülnek az betű matricák! Kíváló öntapadós képességeiknek köszönhetően a mi betű matricáink felragaszthatóak akár bútorra, falra, üvegre, csempére és még sok más helyre is!

Egyedi betű matrica készítését is vállaljuk!

Kattints a linkre és írd meg nekünk milyen betű matricát képzeltél el magadnak. Egyedi felirat és matrica készítése. Vagy írd meg nekünk: jomatricaugyfel@gmail.com

Betű matrica felragasztása

Első feladat sort itt felsoroljuk. Részletesebben bármely betű matrica termékünknél olvashatsz.
  1. A felületet por és zsírtalanítjuk a kívánt résznél
  2. A felületet szárazra töröljük
  3. A matrica átlátszó részét a minta vonalán jól simítsuk össze.
  4. Húzzuk le az átlátszó applikáló papírt a fehér kemény hordozóról. (Ha a 3.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica az átlátszó applikálón marad)
  5. Ezután ragasszuk a kívánt helyre az betű matricát az átlátszó applikáló fóliával együtt
  6. Ezután simítsuk jól rá az felületre a betű matricát.
  7. Utolsó lépésként pedig húzzuk le az átlátszó applikáló fóliát a felületről. (Ha a 6.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica az felületen marad, ha azt tapasztaljuk, hogy elsőre nem sikerült jól felsimítanunk akkor sincs semmi gond, tegyük vissza és simítsuk át erősebben, illetve átlósan próbáljuk meg lehúzni az applikáló fóliát)