JDM matrica

Mind a(z) 9 találat megjelenítve


Miért a mi JDM autó matricáink?

A jdm autó matrica kínálatunkban több fajta mintából és több színből is válogathatsz. Kültéri élettartamuk 5+ év! Anyaguk jó minőségű matrica, mely könnyen felragasztható (erről lejjebb olvashatsz) és ami még fontosabb, hogy egyszerűen vissza szedhető. Mielőtt felragasztod por mentesnek, zsírtalannak és száraznak kell lennie az autónak.

Fontos számunkra a jó JDM autó matrica készítés!

Ezért a minőségből nem adunk le az alapanyag választáskor. Nálunk prémium minőségű öntapadós kültéri fóliából készülnek a jdm autós matricák! Kíváló öntapadós képességeiknek köszönhetően a mi autó matricáink felragaszthatóak akár butorra, falra, üvegre, csempére és még sok más helyre is!

Egyedi JDM autó matrica készítését is vállaljuk!

Kattints a linkre és írd meg nekünk milyen autós matricát képzeltél el magadnak. Egyedi autó felirat és matrica készítése Vagy írd meg nekünk: jomatricaugyfel@gmail.com

JDM autó matrica felragasztása

Első feladat sort itt felsoroljuk. Részletesebben bármelyik autó matrica termékünknél olvashatsz.
  1. Az autót por és zsírtalanítjuk a kívánt résznél
  2. Az autót szárazra töröljük
  3. A matrica átlátszó részét a minta vonalán jól simítsuk össze.
  4. Húzzuk le az átlátszó applikáló papírt a fehér kemény hordozóról. (Ha a 3.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica az átlátszó applikálón marad)
  5. Ezután ragasszuk a kívánt helyre az autó matricát az átlátszó applikáló fóliával együtt
  6. Ezután simítsuk jól rá az autóra a jdm autó matricát.
  7. Utolsó lépésként pedig húzzuk le az átlátszó applikáló fóliát a kocsiról. (Ha a 6.-ik pontot jól csináltuk akkor a matrica az autón marad, ha azt tapasztaljuk, hogy elsőre nem sikerült jól felsimítanunk akkor sincs semmi gond, tegyük vissza és simítsuk át erősebben, illetve átlósan próbáljuk meg lehúzni az applikáló fóliát)