Állatos falmatrica

1–24 termék, összesen 218 db

4990 Ft44900 Ft

Állatos Falmatrica kínálatunkban több fajta mintából is válogathatsz. Anyaguk jó minőségű matrica, mely könnyen felhelyezhető (Erről leírást a matrica termékeink alatt leírásban olvashatod) és ami még fontosabb, hogy egyszerűen vissza szedhető anélkül, hogy tönkre tennék a falat. Persze itt fontos az is, hogy milyen a fal, mielőtt felragasztod por mentesnek, zsírtalannak és száraznak kell lennie. A falnak a szépséghibáinak elrejtésére is tökéletes megoldás, viszont ebben az esetben az állatos falmatrica leszedéskor nyomot hagyhat.

Állatos falmatrica miért jó ötlet?

Elsősorban az ára miatt, mivel leginkább azért vásárolják állatos falmatricáinkat, hogy színesebbé tegyék a környezetüket és erre egy nagyon jó megoldás például az állatos falmatrica. Dísznövények, újra festés, dísztárgyak… sokkal drágábbak általában. Illetve, ha már eleve nem szeretnénk túl zsúfolni a szobát akkor egy falmatrica nagyon jó ötlet!

Állatos falmatrica leírása

AZ állatos falmatricák anyaga prémium minőségű, több méretben és sok színben elérhetőek nálunk. Így akár nem csak falra ragasztható, hanem ragaszthatod akár bútorra és üvegre,padlóra,fára.