Pillangós falmatrica

Mind a(z) 11 találat megjelenítve


Pillangós falmatrica kínálatunkban több fajta mintából is válogathatsz. Anyaguk jó minőségű matrica, mely könnyen felhelyezhető (Erről leírást a matrica termékeink alatt leírásban olvashatod) és ami még fontosabb, hogy egyszerűen vissza szedhető anélkül, hogy tönkre tennék a falat. Persze itt fontos az is, hogy milyen a fal, mielőtt felragasztod por mentesnek, zsírtalannak és száraznak kell lennie. A falnak a szépséghibáinak elrejtésére is tökéletes megoldás, viszont ebben az esetben a pillangós falmatrica leszedéskor nyomot hagyhat.

Pillangós falmatrica miért jó ötlet?

Elsősorban az ára miatt, mivel leginkább azért vásárolják pillangó falmatricáinkat, hogy színesebbé tegyék a környezetüket és erre egy nagyon jó megoldás például a pillangós falmatrica. Dísznövények, újra festés, dísztárgyak… sokkal drágábbak általában. Illetve, ha már eleve nem szeretnénk túl zsúfolni a szobát akkor egy falmatrica nagyon jó ötlet!

A pillangós falmatricák leírása

A pillangós falmatricák anyaga prémium minőségű, több méretben és sok színben elérhetőek nálunk. Így akár nem csak falra ragasztható, hanem ragaszthatod akár bútorra és üvegre,padlóra,fára.