Vicces cicás állatos autó matrica

1190 Ft

Méretválasztásnál az első szám a vízszintes, a második a függőleges. Fekvő matricákat a vízszintesen megadott méret szerint, míg az álló matricákat a függőleges méret szerint gyártjuk le. A feltüntetett színek kijelzőnként eltérhetnek.

Matricáink 70µm vastagságúak, amely lehetővé teszi a kiváló minőséget. A matricáink kültéren használva is 3-5-es tartóssággal bírnak továbbá UV állóak, így hosszú évekig megtartják eredeti színüket. A matrica tapadásáért a barátságos akril diszperziós nyomásérzékeny ragasztó felel, melynek szuper képességei közé tartozik, hogy akár többször is vissza szedhető és újra pozicionálható, illetve ha később leszednénk akkor sem fog semmilyen kárt okozni a felületen.

Felrakás előtt érdemes óvatosan, nagyon finoman az ujjbegyünkkel végig simogatni, hogy az applikáló fólia felvehesse a matricát a hordozóról. Ha viszont ezt erősen csináljuk, akkor a matrica nyomásérzékeny ragasztója "aktiválódik" és felhelyezés után már nehezebb lesz levenni és újra pozicionálni a matricát.

 

jó matrica szállítás

 

Matrica felhelyezésének menete:

Mielőtt az átlátszó applikáló fóliát és a hordozó papírt szétválasztanánk érdemes finom az ujjbegyünkkel végig simítani a matricát. Ha ez meg van akkor szétválasztjuk az applikáló (átlátszó) fóliát a hordozótól. Ekkor a matrica az átlátszó applikáló fóliára fog felragadni. Mert az erősebben ragad a matricához, mint a matrica tudott a hordozó papírhoz.

Majd a megtisztított és zsírtalanított felületre felhelyezzük a applikáló fóliát rajta a matricával. Ezután dörzsöljük/simítsuk át a matricát a felületre, hogy a nyomásérzékeny ragasztó hatni kezdjen. Ezután átlósan valamelyik sarokból kezdjük el lassan lehúzni az átlátszó fóliát. Ezután még picit átsimíthatjuk közvetlenül a matricát a biztonság kedvéért. Ezután már kész is!

 

További információk

Fajta

Fényes, Matt

Matrica színe

Babakék, Barna, Citrom, Fehér, Fekete, Királykék, Narancs, Piros, Rózsaszín, Szürke, Zöld

Autó matrica mérete

14×14 Cm, 14×19 Cm, 14×9 Cm, 19×14 Cm, 19×19 Cm, 19×9 Cm, 9×14 Cm, 9×19 Cm

Matrica tükrözése

Nem (Alap), Igen (A matrica vízszintesen tükrözött)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vicces cicás állatos autó matrica” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük